Information

Banerne

Filskov fodboldgolf

2 x 18 hullers fodboldgolfbaner

Filskov Fodboldgolf råder over 2 x 18 hullers fodboldgolfbaner fordelt over et 5,6 hektar stort område. Begge baner er 100% toptrimmet med professionelt golfgræs. Banerne er udtænkt og anlagt på baggrund af den viden og erfaring, vi har samlet gennem de seneste 15 år som fodboldgolfspillere. Her har vi rejst i Danmark og andre dele af Europa og besøgt mange forskellige fodboldgolfbaner og samlet masser af god inspiration. Herudover har vi sparret med flere af verdens bedste fodboldgolfspillere samt erfarne baneejere. Vi håber på den måde, at vi har fået skabt de helt perfekte rammer for en fantastisk omgang fodboldgolf, der er sjovt for ALLE.

Et af VERDENS BEDSTE fodboldgolfanlæg

Perfekt græs og flotte faciliteter

Hos Filskov Fodboldgolf har vi et af VERDENS BEDSTE fodboldgolfanlæg. Vi går meget op i, at vores baner er veltrimmede, at græsset står knivskarpt, samt at faciliteterne er velholdte og velplejede.

Som en af de eneste i landet har vi en bane, der primært er inspireret af golf. Her er fairwayen bred og hullerne længere, og man har mulighed for at give den gas. Den anden bane er inspireret af minigolf og med flere små forhindringer.

Banerne er i Filskov er også kendt ude i den store verden. I 2017 var vi værter for verdensmesterskaberne i fodboldgolf, og i 2018 blev der afholdt danmarksmesterskab på banerne i Filskov.

Par 75 - 1932 meter

BANE B: PREMIUM

Banen er en af de længste fodboldgolfbaner i verden, som forener det bedste fra både fodboldgolf (minigolf med en fodbold) og fodgolf (golf med en fodbold). Der er ikke så mange forhindringer på banen. Til gengæld vil banens længde og naturlige elementer være med til at udfordre jer i spillet.

Som et nyt tiltag i 2018 er der lavet et ekstra teested – blå tee – på alle hullerne, så hullerne bliver kortere. På den måde kan dem som måske synes at banen er lidt for lang også være med. En runde på premium-banen for 4 personer vil ca. tage 1,5 time

Par 74 - 1167 meter

BANE A:
FUN

BANE B: FUN

Bane B er en sjov og hyggelig bane med mange små forhindringer som traktordæk, rækværk og brøndringe.​ På denne bane får du i høj grad udfordret din teknik og præcision, men der vil altid være små nødudgange, så alle kan være med.​

En runde på bane A tager for 4 personer ca. 1 time.