Information

Klubaften/turneringer

KLubaften

Hyggelige aftener, hvor det handler om at spille sammen

Klubaftnerne er hyggelige aftener, hvor det handler om at spille sammen, udfordre hinanden og lære af hinanden. Der vil ikke være en decideret træner, men vi (eller en af klubbens rutinerede spiller) vil være her til at sørge for at tage imod og sætte i gang, og vi vil selvfølgelig spille med. Vi går 1-2 runder sammen på banerne og undervejs snakker vi om spillets muligheder og udfordringer og sammen bliver vi forhåbentligt bedre til spillet.

Der er som udgangspunkt ingen mødepligt – har du betalt for et medlemskab til klubben, kan du møde op de gange, du har tid og lyst.

hold

Træningstid til vores fodboldgolfhold

Træningstid
Hver onsdag aften fra kl. 18.00

Vi afholder klubaften hver onsdag fra kl. 18.00 (OBS. de første gange starter vi kl. 17.30 pga. solnedgang)

Vi mødes ved boldrummet, hvor vi deler holdene op, alt efter hvor mange der kommer. 

Vi spiller 1 eller 2 runder fodboldgolf, som vi nu har lyst til, sludrer og får en sodavand, øl eller en kop kaffe. (Ta’ selv drikkevarer med).

Alle er velkommen uanset niveau – du kan også sagtens være med, selvom du aldrig har sparket til en bold før.

Vi opdeler ikke vores klubaftener efter alder men blander os gerne så vi kan lære af hinanden. Der er ingen nedre grænse for hvor gammel du skal være, men du skal være gammel nok til selv at kunne tælle dine egne spark. 

DU FÅR: FRISK LUFT, DEJLIG MOTION og ikke mindst HYGGELIGT SAMVÆR

KLUBMESTERSKABERNE 2023

Hyggelige aftener, hvor det handler om at spille sammen

Klubmesterskaberne 2023 spilles over 5 gange. 4 af de 5 afdelinger tæller med når det skal gøres op hvem der bliver årets klubmester. I hver afdeling spilles der én runde på hver bane.

For at kunne deltage i klubmesterskaberne skal du være medlem af Filskov Fodboldgolf Klub – bliv medlem her. Vi spille både i A og B række i Herre & Dame, samt en Junior række.

Datoerne for årets klubmesterskaber er følgende:

1 afdeling: 26 april
2 afdeling: 10 maj
3 afdeling: 7 juni
4 afdeling: 30 august
5 afdeling: 16 september

OBS!

skoler, idrætsforeninger og lignende

Aldersgrænserne er ikke vigtige, – det handler bare om, at man har lyst til at være med. Vi mener, det skal være op til den enkelte at vurdere, hvilket hold man ønsker at spille på. Hvis man ikke er så rutineret eller ikke kan sparke særlig langt med en bold, så kan det måske være sjovere at være sammen med junior og omvendt. Det kan også være, at tiden på det ene hold passer bedre end på det andet. Har I brug for råd og vejledning, så hjælper vi gerne!