Priser

Priser fodboldgolf 2024

Priser

Voksne​
kr. 120 pers. pr. dag
  •  

Priser

Junior (5-15 år)
Kr. 60 pers. pr. dag
  •  

Priser

Senior (60+)​
Kr. 60 pers. pr. dag
  •  

Priser

Børn (0-4 år)​
GRATIS pers. pr. dag
  •  

Betal med mobilepay eller kontanter

BETALING

Betaling skal altid ske ved ankomst. Når du har betalt, kan du spille og være her lige så længe du har lyst på den pågældende dag. HUSK KONTANTER OG AFTALTE PENGE ELLER BENYT MOBILE PAY.

HUSK AT DER BETALES FOR ALLE – det er ikke kun bolden der betales for men også alle de øvrige faciliteter.

Er du medlem af  VESTERHAVETS FODBOLDGOLF KLUB eller BRAMDRUPDAM FODBOLDGOLF KLUB kan du spille hos os til halv pris af normalprisen. Husk at notere medlemskab på betalingsblanketten. 

 

STØRRE GRUPPER

FIRMAER, FAMILIEARRANGEMENTER, POLTERABEND OG LIGNENDE på mere end 25 personer

FORUDBESTILLING: Når I er en gruppe på mere end 25 personer anbefaler vi at I booker tid på banen, så er vi helt sikker på at der er plads til jer. 

RABAT: Hvis I er mere end 35 voksne så giver 10kr i rabat pr. person. 

Betaling foregår som selvbetjening ved ankomst til banen. Ønsker i en introduktion til spillet, kan dette arrangeres mod et tillægsgebyr. 

HUSK at der skal betales for alle gæster, da det ikke kun er bolden som der betales for, men mindst lige så meget alle opholdområderne og omgivelserne. Når entreen er betalt, er der fri adgang til vores fantastiske faciliteter, og I kan dermed spille alt det, I har lyst til.

Offentlige institutioner og foreninger

skoler, idrætsforeninger og lignende

Skoler og foreninger med unge under 18 år kan få 25% rabat fra mandag fra kl. 10.00 til fredag kl. 12:00. I skal være minimum 6 personer. Ring og hør nærmere.

Vi sender gerne en faktura til jer – send os blot en mail med jeres kontaktinformationer. Det er også muligt at betale via EAN – der tillægges et adm. gebyr på kr. 50,-

 

Medlemskab af Filskov Fodboldgolf Klub

Sæsonkort 2024

Vores sæsonkort har skiftet navn til et medlemskab af Filskov Fodboldgolf Klub. Prisen er den samme, og du må stadig spille alt det, du har lyst til hele sæsonen, så længe banen ikke er optaget. Det hedder altså bare noget andet, og så får du yderligere en masse andre fordele og har mulighed for at få en masse socialt samvær i klubben – hvis du har lyst.

Det vil sige at på samme måde, som du er medlem af en idrætsforening eller en fodboldklub, kan du nu blive medlem af vores fodboldgolfklub. Vi håber, du har lyst til at være med til vores “træningsaftener”, hvor vi sammen laver en lille hyggeturnering og går en runde fælles fodboldgolf – eller 2!

Du kan også læse meget mere om Filskov FodboldgolfKlub, medlemskab, træningsaftener med mere.